Thursday, April 21, 2011

lawatan industri

Alhamdulillah..pada hujung bulan lepas kami dak Muamalat Admin da berjaya melaksanakan lawatan indusri ke IKS Sabak Bernam..tak tau nak cakap apa. jom tengok gambar =)


awal pagi dah bertolak


destinasi 1: Kilang Mus pau


cara2 buat pau yang sangat lembut




sweet memory:makan nasi ambeng ngan Pn. Zurina




taraaaa..NASI AMBENG




seterusnya kekilang kerepek..
kerepek kat sini best sangat..lagi puas hati coz dapat tengok sendiri cara buat kerepek..hehe



acara kemuncak:ramah mesra ngan penduduk kampung..(ni antara acara kemuncak iaitu tarik tali antara student usim n pakcik2 kt kampung nih) pemenangnya?? mestilah pakcik2 nih..student2 nih pandai pegang pen and laptop jer..lama x perah kudrat..haha



lastly, ni lah muka pemenangnya..huhu..semua hamper dapat ke dak2 skol kat situ..x kesah yang penting kami enjoy..banyak lagi gambar yang nak di upload, tapi x laratla..setakat ni jer yang dapat share.

Last but not least, hopefully, kenangan ni sentiasa terpahat di ingatan kalian semua..pahit manis dalam menyusun program nih harap2 nya dapat menjadikan kita lebih matang..

thanks to all ajk pelaksan LI..

salam kecemerlangan!

7 comments:

little daie said...

sedapnyeeee... nasi ambeng kak jue

rimbunhijau said...

waaa...tahniah..

satujiwa said...

gebu molek pau..

muna majidah said...

baru tahu tu gambar pau
ingatkan telur masin tadi..

kuyangasikberfikir said...

dear frenz,,
thanks a lot 4 ur support..^^

Ana Juliana said...

muna: ad rupa telur masin ke tuh..haha

Ana Juliana said...

kuyangasikberfikir: welcome back! my support is nothing compare to your sacrification ^^